Søg efter


Husregler

Praktiske oplysninger omkring ophold i logebygningen i Skagen

Skagen er som turistområde mere populært end nogensinde, og det smitter glædeligvis også af på vor værelsesudlejning.

 Værelserne i vor logebygning er meget efterspurgte, og derfor er der i højsæsonen stort set altid booket helt ud, hvilket stiller krav til både lejer og udlejer.

Efter en god sæson 2015 har vi evalueret på tingene, og nogle af de ting, vi er gjort opmærksom på er, at faciliteterne i logebygningen kun kan bære de gæster, som bor i logebygningen.

Det kan være vanskeligt for vore gæster at komme til i køkken og badefaciliteter, hvis disse ikke er forbeholdt gæsterne i logen.

Det er heler ikke muligt, at have gæster boende i campingvogn el. ude på p-pladsen bag logebygningen.

Et værelse kan ikke overlades til andre, medmindre det er aftalt med os.

Vi håber på forståesle for disse holdninger, som gerne skule sikre vore lejere det ophold, de forventer.

 Alle værelserne er udstyret med sengetøj, mens sengelinned, håndklæder og viskestykker skal medbringes. (2 nøgler til hvert værelse samt 1 til yderdør, hænger på værelsesdøren - derudover finder der nøgleboksen ved bagindgangen.)

På 1. sal er der 2 toiletter med bad. Derudover er der toiletter i indgangen ved sidedøren, samt toilet og bad ved bagindgangen. Værelse 6 har eget bad og toilet.

På 1. sal må der kun tilberedes kaffe/te med tilbehør. Madlavning mv. skal ske i køkkenet, hvor alle faciliteter bortset fra opvaskemaskinen, er til rådighed for lejerne.

Rygning er forbudt overalt i logebygningen, og husdyr er ikke tilladt.

Der kan i køkken og selskabslokaler være enkelte arrangementer i sommerperioden.

Der er postkasse på væggen ved indkørsel til logebygningen. Nøglen hænger bag fordøren mod gaden.

I gården er der mulighed for udendørs ophold. I baghuset findes der havemøbler. Nøglen hænger bag bagdøren ud mod gården.

Husk at efterse fodtøj mv. for olie efter en tur på stranden.

På opslagstavlen i opholdsrummet er der et liste over, hvem der bor i logen, samt en liste over kontaktpersoner, hvis der er spørgsmål.

Aktuelle informationer kommer på opslagstavlen.

Ved afrejse bedes nøglerne til værelse og yderdør hængt tilbage på værelsesdøren, og man forlader logebygningen ad køkkendøren, som kan smækkes.

Der er ikke personale til den daglige rengøring. Vær venligst opmærksom på, at ovnene bliver rengjort efter hvert brug, samt at køleskabene bliver tømt.

Ved afrejse skal værelserne efterlades i rengjort stand. Alle fællesområder bliver rengjort af logen. Trægulvene skal fejes/støvsuges - de må ikke vaskes.